کود کینگ فول روی امکس

کود کینگ فول روی یک سوسپانسیون تک عنصری و بسیار غلیظ برای برطرف کردن کمبود روی است.
کینگ فول روی با افزایش دهنده‌های جذب فرموله شده تا عملکرد بهتری در زمان داشته باشد. اندازه ذرات کینگ فول روی همواره بررسی و اندازه‌گیری می‌شود تا فرمولاسیون یکنواختی تولید گردد. استفاده از افزایش دهنده‌های جذب خاص امکان ورود عناصر غذایی را از دو مسیر اصلی فراهم می‌کند. یکی به سرعت عمل می‌کند و دیگری به آرامی. این روش جذب پایداری را در طول زمان به همراه دارد.

جذب سریع به دلیل اندازه ریز ذرات از طریق ورود مستقیم از روزنه‌های سطح برگ صورت می‌گیرد. جذب کند پایدار توسط بهبود دهنده‌های جذب در فرمولاسیون امکان پذیر می‌شود. این کار به وسیله تحریک میکروب‌هایی انجام می‌شود که به صورت طبیعی بر روی برگ‌ها وجود دارند. این میکروب‌های اپی فیلیک به حل شدن باقیمانده محلول پاشیده شده روی گیاه کمک می‌کنند. عناصر غذایی به محض اینکه به صورت یون درآمدند از طریق کوتیکول برگ به درون گیاه نفوذ پیدا می‌کنند.

بسته بندی:  ۱ لیتر

برند:

امکس

royal | about | logo | agriman

توضیحات

کود کینگ فول روی امکس

کود کینگ فول روی امکس یک سوسپانسیون تک عنصری بسیار غلیظ جهت رفع کمبود روی است. کینگ فول روی همچنین به صورت بذرمال قابل مصرف است و موجب افزایش درصد و سرعت جوانه‏‌زنی و رشد و استقرار اولیه گیاه می‌‏شود.

کینگ فول روی با افزایش دهنده‌های جذب فرموله شده تا عملکرد بهتری در زمان داشته باشد. اندازه ذرات کینگ فول روی همواره بررسی و اندازه گیری می‌شود تا فرمولاسیون یکنواختی تولید گردد. استفاده از افزایش دهنده‌های جذب خاص امکان ورود عناصر غذایی را از دو مسیر اصلی فراهم می‌کند. یکی به سرعت عمل می‌کند و دیگری به آرامی. این روش جذب پایداری را در طول زمان به همراه دارد.

جذب سریع به دلیل اندازه ریز ذرات از طریق ورود مستقیم از روزنه‌های سطح برگ صورت می‌گیرد. جذب کند پایدار توسط بهبود دهنده‌های جذب در فرمولاسیون امکان پذیر می‌شود. این کار به وسیله تحریک میکروب‌هایی انجام می‌شود که به صورت طبیعی بر روی برگ‌ها وجود دارند. این میکروب های اپی فیلیک به حل شدن باقیمانده محلول پاشیده شده روی گیاه کمک می‌کنند. عناصر غذایی به محض اینکه به صورت یون درآمدند از طریق کوتیکول برگ به درون گیاه نفوذ پیدا می‌کنند.

اهمیت کینگ فول روی

عنصر روی به عنوان یک محرک متابولیک در دانه‌ها و گیاهان جوان و همچنین به عنوان یک فعال کننده آنزیم جهت رشد اولیه ریشه دارای اهمیت است. روی در تبدیل اسیدهای آمینه به پلی پپتیدها، پروتئین‏ها و هورمون‏هایی مانند اکسین‏‌ها که در نوک ساقه‏‌ها تولید شده و متعاقبا برای تحریک رشد به ریشه منتقل می‌‏شوند، نقش دارد. علاوه بر این عنصر روی دارای اهمیت در گلدهی و بروز مقاومت در گیاهان مختلف بوده و کمبود آن در اغلب گیاهان شایع است.

کاربرد کود کینگ فول روی امکس

کینگ فول روی به دو روش محلول‏‌پاشی روی برگ‌‏ها و بذرمال مورد استفاده قرار می‌‏گیرد. جهت محلول‏‌پاشی ابتدا ظرف کود را به خوبی تکان دهید و سپس ظرف سمپاش را تا نصف مقدار آب مورد نیاز پُر کنید. پس از آن مقدار مورد نیاز از کود کینگ فول روی را اندازه‌‏گیری کرده و در حالی که به همزدن ادامه می‏‌دهید کود را به مخزن اضافه کنید. سپس با اضافه کردن آب، به حجم برسانید و محلول‏‌پاشی کنید. کینگ فول روی قابلیت اختلاط با اغلب کودها و سموم را دارد اما بهتر است قبل از آن آزمایش در سطوح کوچک انجام شود. میزان مصرف متوسط این کود در روش محلول‌‏پاشی 0.5 تا 1 لیتر در هکتار و در روش بذرمال بسته به نوع بذر متفاوت است.

جدول تجزیه عناصر

عنصر درصد جرمی درصد حجمی
روی ۴۰/۴۷% ۷۰/۰۰%

جهت مطالعه محصول مشابه این کود، اینجا را کلیک نمایید.
جهت مطالعه بیشتر درباره این کالا در سایت شرکت تولید کننده اینجا را کلیک نمایید.

محصول میلی لیتر در ۱۰۰ لیتر آب لیتر در هکتار توضیحات
ذرت و سایر غلات ۷۰-۱۰۰ ۰/۵-۱ کاربرد زود هنگام جهت تسریع رشد، تکرار ۱۴ تا ۲۱ روز بعد
خانواده کلم ۷۰-۱۰۰ ۰/۵-۱ کاربرد زود هنگام جهت تسریع رشد، تکرار ۱۴ تا ۲۱ روز بعد
سیب زمینی ۷۰-۱۰۰ ۰/۵-۱ کاربرد زود هنگام جهت تسریع رشد، تکرار ۱۴ تا ۲۱ روز بعد
پیاز ۷۰-۱۰۰ ۰/۵-۱ کاربرد زود هنگام جهت تسریع رشد، تکرار ۱۴ تا ۲۱ روز بعد
مرکبات، آووکادو و میوه های استوایی ۷۰-۱۰۰ ۰/۵-۱ دو بار در بهار و پاییز به کار ببرید
درختان میوه هسته دار و دانه دار ( سیب، گلابی، گیلاس، هلو و …) ۷۰-۱۰۰ ۰/۵-۱ اولین کاربرد در تورم جوانه ها، دومین کاربرد بعد از ریزش گلبرگ
پنبه ۷۰-۱۰۰ ۰/۲۵-۰/۴۵ مقدار مصرف کمتر در صورت کمبود متوسط روی و مقدار مصرف بیشتر در صورت کمبود شدید روی اعمال شود.
انگور ۷۰-۱۰۰ ۰/۵-۱ اولین کاربرد ساقه ها ۱۰ سانتی متر، دومین کاربرد در ۵ درصد گل دهی
موز ۷۰-۱۰۰ ۰/۵-۱/۵ در ابتدای بهار

Go to Top